TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A BLOG-ULUI MINFO.RO

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui blog și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesati acest blog.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Minfo.ro pune la dispozitie informațiile din acest blog în scop informativ general, și nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe căt posibil ca la publicarea lor pe blog toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Minfo.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest blog.
Minfo.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest blog. Minfo.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui blog și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe blog.
Minfo.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezntat pe acest blog. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.
Minfo.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe blog, acestea sunt prezntate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest blog o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest blog sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Minfo.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile blogului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI
Minfo.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

error: Conținut Protejat !!