Suporturi de farfurii și pahare din sfoară de sisal

1077
Suporturi de farfurii și pahare din sfoară de sisal

Suporturi de farfurii și pahare din sfoară de sisal, foarte practice și usor de realizat.

Sunt folosite pentru a proteja masa sau fața de masă de apariția unor pete nedorite sau
daune de căldură, de asemenea ele servesc ca o piesă decorativă la mese speciale, petreceri și sărbători. Impresionează nu doar prin funcționalitate, ci și prin aspectul deosebit și adăuga un stil natural, rustic și eleganță la masa.

  Aveți nevoie de:

  • 1 ghem sfoară de sisal
  • Pistol de lipit cu silicon

 Consum materiale:

  • Sfoară de Sisal grosime  8mm 3.5m pentru un suport de 23cm diametru sau 1.5m pentru un suport de 11cm diametru.

 Cum sa faci suporturile de farfurii și pahare

Suporturi de farfurii și pahare din sfoară de sisal

Protejați suprafața plană, pe care veți lucra.

Bobinati strâns sfoara într-o spirală, aplicănd fâșii mici de lipici fierbinte pe măsură ce lucrați pentru a securiza bobina.

Când ajungeți la dimensiunea dorită a suportului, se taie în unghi pe diagonală, și apoi lipiți capătul.

La final acesta se poate lăsa în forma și culoarea naturală sau se pot picta deasupra diferite forme. Pentru un efect rustic recomand să lăsați exact cum e rezultatul al final.

Acest mod de lucru este unul singular. Există multe variante de folosire pentru sfoara de sisal după metoda DIY (Do It Yourself). De la această idee am plecat și noi și ne-am gândit să vă mai dăm câteva alternative.

Puteți face un coș de fructe. Dacă aveți o cutie de înghețată să o înfășurați în sfoară de sisal folosind doar trei materiale: cutie, sfoară de sisal și pistol de lipit.

Puteți face o vază rustică dintr-o vază mai veche pe care să o acoperiți cu sfoara de sisal. Sau puteți opta pentru decorarea unei lămpi care pare mai plictisitoare și pe care vă doriți să o decorați într-un mod rustic.

Există multe alternative, iar cam tot ce aveți nevoie este: sfoară de sisal, pistol de lipit și cel mai important, multă, multă creativitate și dorință de a crea ceva nou.

 

DISTRIBUIȚI