Cadouri pe care le poți face chiar tu pentru persoana iubită

609
Cadouri

Sunt atât de multe momente în care trebuie să pregătești un cadou pentru persoana pe care o iubești, dar totuși de foarte multe ori lași acest lucru pentru ultimul moment. Apare problema să nu fie ceva mult prea utilizat de cei din jur. Pe lângă asta uneori prețul lor poate fi foarte mare și nici nu au efectul celor pe care le faci tu.

În momentul în care faci tu un cadou pentru persoana pe care o iubești, muncești tu și îți expui toată afecțiunea într-un mic cadou, atunci cu siguranță acel cadou va fi perfect. Cum poți să-ți arăți mai bine iubirea decât oferind ceea ce ai tu mai de preț: timpul. Atunci când tu îl gândești și îl personalizezi vei fi sigur că acel cadou va fi exact ceea ce are el nevoie.

Primul cadou – 365 de mesaje personalizate 

Mereu spun că un cadou frumos este cel de care se poate bucura mai mult de o zi. Să te bucuri de un cadou de 2-3 ori pe an este trist. O idee este un cadou care să se împartă pe fiecare zi. 365 de mesaje pe care vrei ca persoana iubită să le citească, câte unul pentru fiecare zi. Un an de zâmbete toate găsite în mesaje frumos împăturite și puse într-o cutie sau într-un borcan.

Al doilea cadou – 12 luni înseamnă 12 momente de fericire împreună

O variantă puțin mai simplă a celei de mai sus este cea în care ai 12 scrisori pentru fiecare lună din an. El va deschide în prima zi a fiecărei luni. 12 cadouri pe care să le vadă treptat până va ajunge iar în acea zi în care i-ai oferit cadoul, dar un an mai târziu.

Al treilea cadou – Tot ce iubesc la tine de la A la Z

O simplă listă de la A la Z de cuvinte care îți aduc aminte de el sau care îl reprezintă. Simplu, ușor, creativ și foarte personalizat.

Cadoul numărul patru – Cât de norocos ești?

Dacă ai trei idei de cadou, dar nu știi că să-i oferi, ce zici ca acel cadou al tău să fie defapt posibilitatea de a alege el ceea ce își dorește. Precum la loto, trage un bilețel sau răzuiește să afle ce a câștigat. Pentru a transforma părți dintr-o foaie cartonată în acea parte pe care el să o răzuiască cu o monedă, ai nevoie să desenezi întâi, după ce ai scris, cu un creion cerat alb. Apoi pictezi cu ce culoare vrei.

Cadoul numărul cinci – Seară de film

Ieșiți la un film sau faceți la voi acasă o seară de film. E un cadou de care să vă bucurați împreună. Pentru că cel mai frumos cadou ar trebui să fie exact acele momente pe care le puteți petrece împreună.

Cadoul numărul șase – Ceva dulce

Ce ar fi să faci ceva dulce? Rapid, frumos, ceea ce știi că-i place. De la clătite, la o budincă frumos ornată sau un mic tort. Orice ar fi sunt sigură că-i va plăcea.

DISTRIBUIȚI