Tropical Islands – Paradisul tropical din Germania

330
Tropical Islands

Fiind atât de frig afară, parcă este și normal să ne gândim la un loc frumos, cu soare. Astfel de loc este Tropical Islands. Cât de frumos ar fi acum să putem merge în insulele tropicale, unde vremea este acum perfectă să faci o baie și apoi să te plimbi prin pădurile tropicale.

Un astfel de loc se află în Europa, Germania mai exact. La aproximativ 60 de km de Berlin se află deja o altă lume. Trecem de la frigul din țară, într-un loc tropical. Mai exact, acest loc, are o temperatură constantă de 26 grade Celsius, indiferent de anotimp sau temperatura exterioară. Am putea spune că este perfect pentru o vacanță prin care încerci să scapi de temperaturile scăzute de iarnă.

Prima dată când a fost posibilă o vizită în Tropical Islands

Tot proiectul a fost gândit de o echipă din Malaezia care a deschis porțile „raiului” în anul 2004, un proiect pe care ei l-au numit sugestiv: Tropical Islands. Din primul moment a fost un succes, ceea ce sincer nici nu mă miră foarte mult. Adăpostește 50.000 de plante dintre care foarte multe rare, animale exotice și o priveliște superbă.

Pentru o mică gustare cât timp privești locul ai de ale între mâncarea specific asiatică sau alte mâncăruri internaționale.

În ceea ce privește o posibilă dorință de a petrece noaptea în acest paradis tropical, există foarte multe soluții. Poți să stai într-o căsuță special realizată în stil tropical, într-un hotel foarte modern amenajat sau într-un cort pentru a simți exact toată această vacanță ca o mică aventură.

Noaptea locul se transformă radical tocmai pentru a imita o noapte în tărâmul tropical

Astfel, locul dispune de o schimbare automată a luminii care intră, aceasta devenind asemănătoare cu lumina unei nopți. Nici apa nu rămâne neschimbată. Aceasta capătă o culoare mai închisă, pentru a reda imaginea nopții. Cireașa de pe tort este sunetul dat de animale care simulează exact sunetele din tropice.

Saună, spa, masaj, plus o sală de fitness, tot ceea ce ți-ai putea dori găsești aici. Tratamente speciale făcute, naturale desigur, îți oferă îngrijirea și relaxarea de care ai nevoie.

Desigur că nu trebuie să uităm de cei mai mici dintre noi. Astfel, sunt amenajate locuri speciale de joacă pentru copii, bazine pentru ei, tobogane și locuri amenajate distractiv cu diferite personaje specifice: pirați, prințese etc.

Nu poți pleca de acolo fără un suvenir, nu? Există magazine speciale care conțin diferite obiecte tradiționale.

DISTRIBUIȚI