Cascada La Văioaga – peisaj exotic mai aproape decât ai crede

3164
La Văioaga

Știți și voi acele poze pe care le găsiți pe internet cu locuri exotice care te fac să spui: ei, uite aici îmi doresc să merg! Ceva asemănător am pățit și eu, dar mare mi-a fost mirarea când am descoperit că acel loc exotic nu era nimic altceva decât poza unui loc din frumoasa noastră țară. Instant, desigur, mi-am dorit să caut mai multe despre loc. Și găsind atâtea informații am zis să împărtășesc cu voi frumusețea unui loc magic.

Cascada La Văioaga – Unde o găsim?

Este vorba despre Cascada La Văioaga, un loc superb aflat în Cheile Nerei. Sunt obișnuită deja ca locurile din zona respectivă, dar această cascadă nu este foarte cunoscută. Este păcat, sincer, deoarece mie îmi pare a fi foarte frumoasă. Cascada se află undeva între Podul Bei și Cascada Beușnița. Poți să-ți lași mașina la Podul Bei și de acolo să mergi pe jos până la cascadă. Chiar te sfătuiesc să faci asta pentru a te bucura de frumusețea locului. Deși este puțin mai ascunsă, sunt indicatoare către ea. Drumul, nu este dificil, dar chiar de ar fi o să vezi că merită tot efortul.

De ce să o vizitezi?

Nici drumul nu trebuie văzut ca o povară. Este un prilej magic de a admira ceea ce natura a creat special pentru tine. Un cadru perfect care îți dă dreptul ție, un om care ai putea să o distrugi, să-l admiri, să pășești pe el și să duci mai departe ceea ce ai văzut.

Contrastul culorilor, apa limpede care completează verdele naturii și crează astfel un tablou parcă pictat și afișat în fața ta. O fantezie, un vis al unui loc fantastic imaginat de tine, așa văd eu această cascadă. Liniștea locului ruptă doar de căderea apei, te face să-ți dorești a-ți petrece întreaga viață acolo. Este un loc minunat, perfect pentru o relaxare de weekend sau pentru o vacanță de vară în care încerci să scapi de orașul prea aglomerat.

DISTRIBUIȚI