Fantastic Beasts and Where to Find Them

524
Fantastic Beasts and where to find them

Autoarea J.K. Rowling se întoarce în universul Harry Potter!

Cărei persoane, care a prins Harry Potter când era copil, nu i-a plăcut? Și sincer acum, chiar ca adult ne place seria. Este ca o adaptare, cu o grafică superbă și niște efecte realistice, a basmelor pe care le citeam copii fiind. Multe persoane am așteptat cu sufletul la gură următoarea serie, iar acum așteptăm filmul care o face pe autoarea J. K. Rowling să se întoarcă.

Filmul este Fantastic Beasts and Where to Find Them, nu-l mai are ca erou pe Harry ci pe Newt Scamander. Acesta pare a fi anterior lui Harry care îi citea cartea în timpul primului an la Hogwarts.

Alt erou principal: Newt

Acțiunea se învârte în jurul lui Newt care își dorește să devină cel mai celebru magizoolog din toată lumea. De aici posibil și numele de Fantastic Beasts and where to find them. Mai presus de asta vrea să-i facă pe cei magici și pe non-magici să vadă frumusețea din spatele animalelor fantastice. Dar, pentru a salva una dintre creaturile acestuia, el trebuie să ajungă în New York unde legile după care funcționează persoanele cu puteri supranaturale sunt total diferite, iar el trebuie să se supună lor.

Problema vine în momentul în care una dintre micile sale creaturi, scapă de sub controlul acestuia și crează un mic haos. Deși la început paguba este mică, precum un bulgăre de zăpadă, se tot adună până devine ceva uriaș și imposibil de neobservat. Principalul motiv pentru care se modifică gravitatea acestora este acum atât de mare, este deoarece el s-a împrietenit cu non-magic.

Dar când un eveniment neplăcut are loc în New York, totul se întoarce împotriva lui. Deoarece gravitatea situației este uriașă, un non-magic important fiind omorât. Ceea ce era clar era că el era omorât de o forță magică. Problema era că nu doar o forță magică, ci părea a fi de o creatură fantastică. De aici e ușor de închipuit cine a fost găsit ca vinovat principal.

Cu actori precum Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell și în regia lui David Yates, filmul se preconiza deja ca fiind un succes.

DISTRIBUIȚI